Nyborgvej 438, 5220 Odense Sø

Varmepumper

Lavere varmeregning og mindre miljøbelastning. Behøver du flere gode grunde for at skifte til en bæredygtig varmepumpe?

Lavere varmeregning og mindre miljøbelastning. Behøver du flere gode grunde for at skifte til en bæredygtig varmepumpe?
Synes du varmepumper er kedelige? Vi kender noget, der er meget mere kedeligt: En alt for høj varmeregning og miljøbelastning. Heldigvis synes vi hos 2XV ikke, at varmepumper er kedelige. Tværtimod. Og så elsker vi oplevelsen af en glad kunde, der har sparet sig selv for mange tusinde kroner i varmeregninger om året og samtidig gjort noget godt for miljøet.

Det kræver selvfølgelig noget at få installeret en bæredygtig varmepumpe. Men ikke af dig. Du skal blot afse tid til en god snak og et lille besøg fra os. Så klarer vi resten! Vi skulle i øvrigt hilse fra klimaet og sige tak.

Hos 2XV installerer vi følgende typer varmepumper: 

Luft til luft-varmepumpe

Luft til luft-varmepumpen henter energi fra luften og fungerer som et klimaanlæg, da den både kan give varme om vinteren og køle om sommeren. Et godt supplement til en dyr vareform. For et forholdsvist lille beløb, kan du opnå en rimelig stor besparelse på dit samlede varmeforbrug. Kan dog ikke varme dit brugsvand.

Luft til vand-varmepumpe

En varmepumpe, der henter varme fra luften. En knap så omkostningsfuld og krævende installation, som giver dig en lille årlig besparelse. Giver både varme og varmt vand og kan erstatte olie- eller naturgasfyr.

Jordvarmeanlæg

En jordvarmepumpe henter varme fra jorden og opvarmer både din bolig og dit brugsvand.

En stor investering, men den absolut mest effektive form for varme, som giver dig den største besparelse, når installation er betalt.

El-kedler

En væghængt elvandvarmer. Fungerer som supplerende installation, som kan give ekstra varme og varmt vand – fx til kolonihave og sommerhus eller som back-up til en varmepumpe.

Vi ved, hvilken varmepumpe du skal vælge

Det er meget individuelt, hvilken varmepumpe der er den rigtige løsning. Det kommer helt an på dit forbrug, hustype osv. Hos 2XV ser vi det som en vigtig del af vores opgave at hjælpe dig med at finde ud af, hvilken varmepumpe der er den mest lønsomme og bæredygtige for dig. Det er bl.a. derfor, at vi insisterer på at tage en god personlig snak med alle vores kunder, inden vi sætter i gang.